Yoga

Privélessen

 

Voel je niet veel voor groepslessen of wil je je graag helemaal laten onderdompelen, dan kies je best voor privélessen.


Je kan naar de yogastudio komen en gebruik maken van onze faciliteiten, of we kunnen het matje uitrollen bij je thuis, in je vertrouwde omgeving. Je stelt zelf je les samen en kan kiezen op wat je wilt focussen; leren rustiger ademen, je slaap verbeteren, meer energie en focus opwekken, de yogafilosofie bestuderen of bekomen van een burn-out.


We stellen samen een traject op dat je leidt naar de beste versie van jezelf!


€60 / uur

Corporate yoga

 

Yoga op de werkvloer: Welzijn op het werk is meer dan ooit een belangrijk agendapunt dat niet mag ontbreken bij bedrijven. Een tevreden en ontspannen werknemer is een productieve werknemer.  Yoga zorgt voor de mentale en fysieke fitheid van jouw werknemers zodat negatieve stress geen kans krijgt en burn-out voorkomen wordt.


Een uurtje yoga tijdens de lunchpauze doet wonderen.  Het is bovendien een leuke manier om als medewerkers en management te verbinden en te verenigen als een stevig team!


Prijs: richtprijs € 150 per sessie voor 10 personen. Indien meer dan 10 deelnemers dan betaal je € 10 per persoon bovenop het forfait. Bel even op voor een gepersonaliseerde aanpak.

Incentives & teambuilding

 

Een jaarlijks teambuilding event mag niet ontbreken in een bedrijf.


Wees mee met de laatste trends en boek eens een uurtje yoga (en/of meditatie).


Voor meer informatie of een projectprijs op maat van jouw bedrijf contacteer ons vrijblijvend.

Waarom yoga?

 

Wat het zo bijzonder maakt, verschillend van andere bewegingsvormen, is dat yoga het deel van het zenuwstelsel activeert dat ervoor zorgt dat je ademhaling vertraagt, automatisch ook je hartslag verlaagt,  en dat je lichaam tot rust komt. In onze drukke samenleving is het gezond en ook nodig om je lichaam te leren wisselen tussen staat van paraatheid en rust. Dat we dit niet meer gewoon zijn, merken we onder andere door stijgende cijfers van burn-out en slaapmoeilijkheden. Het is zo verleidelijk om na een drukke dag stoom af te laten met een inspanning (fitness, intensief sporten,…). Sta er eens bij stil dat je van je lichaam vraagt om opnieuw te presteren. Na enige tijd kan je ongemerkt uitgeput raken.


Een kleine test voor nieuwsgierigen: tel eens hoe vaak jij ademt per minuut. In rust zou dit volgens wetenschappelijke standaardrichtlijnen een vier à zeven keer mogen zijn.

 

Geen paniek, een derde van de mensen ademt oppervlakkig. Je bent dus zeker niet de enige. En goed nieuws, want Yoga helpt echt! De ademhaling is de enige functie van het autonome zenuwstelsel die je kan beïnvloeden. Je vertering kan je bijvoorbeeld niet stilleggen. De wijze waarop je ademt in rust vertelt veel over je fysieke en/of mentale stresstoestand.


Door de ademhalingsoefeningen en de bewustwording van het ademhalen tijdens de asana’s, leer je dieper en trager ademen. Yoga zorgt daarnaast ook voor spieropbouw en flexibiliteit rekening houdend met je grenzen. Die grenzen zijn voor iedereen verschillend. Je werkt van binnenuit aan een krachtig lichaam. Aan de beste versie van jezelf!

Je hoeft hiervoor helemaal niet lenig te zijn. Net de houdingen waarin je stroefheid ervaart, doen het meeste deugd. Je leert je belangrijkste instrument, je lijf, maar ook je geest kennen en gepast verzorgen.

 

Yoga doet je zingelen!